Rezultate Evaluarea Naţională 2021. Cine este eleva de 10 care a făcut şcoala la sat şi vrea să meargă la Arhitectură

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Bianca Buşilă a luat nota 10 la Evaluarea Naţională FOTO: facebook/Biblioteca Năruja
Bianca Buşilă a luat nota 10 la Evaluarea Naţională FOTO: facebook/Biblioteca Năruja

La Evaluarea Naţională 2021 în Vrancea patru elevi au reuşit să obţină zece curat,  respectiv doi elevi ai Şcolii Gimnaziale „Duiliu Zamfirescu" din Focşani, un elev al Colegiului Naţional „Unirea" din Focşani şi altul de la Şcoala Gimnazială „Barbu Ştefănescu Delavrancea" din Năruja.

Printre cei patru elevi de zece la Evaluarea Naţională 2021 se află şi Bianca Buşilă, care provine de la  Şcoala Gimnazială „Barbu Ştefănescu Delavrancea" din Năruja.

Bianca a fost pe parcursul celor opt ani de studiu o elevă de nota zece şi acum, la admiterea în liceu, a reuşit să demonstreze că şi elevii care învaţă la ţară pot face performanţă.

A mărturisit că a luat în calcul cândva să se transfere la o şcoală de la oraş, dar a renunţat la idee când şi-a dat seama că şi profesorii săi sunt la fel de bine pregătiţi.

"Când eram mai mică, m-am gândit de câteva ori să mă transfer, însă am rămas pentru că mi-am dorit să demonstrez că fiind elev din mediul rural pot avea rezultate bune. Şi la ţară se învaţă. Profesori buni sunt peste tot, depinde doar de implicarea elevilor", a afirmat Bianca pentru news.ro.

bianca busila eleva 10 vrancea evaluare nationala

Eleva spune că s-a pregătit conştiincios şi a avut timp şi de carte, şi de prieteni, şi de pasiunile ei, chitara şi pictura. Iar pandemia nu i-a afectat apetitul pentru carte, descurcându-se uşor şi cu învăţământul online.

Bianca va opta pentru Colegiul Naţional Unirea din Focşani, la profilul matematică-informatică, iar după liceu îşi doreşte să urmeze Facultatea de Arhitectură, secţia de Design Interior.

Vă mai recomandăm:

Rezultate Evaluare Naţională 2021. Patru elevi din Vrancea au primit note maxime

Rezultate Evaluare Naţională 2021. 75% din elevii din Vrancea au luat note peste 5

Focşani


Ultimele știri
Cele mai citite

Partenerii noștri