Primul operator privat de ambulanţă din Vrancea, gata de drum. Pacienţii asiguraţi au parte de servicii medicale gratuite

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Clinica expert va oferi servicii de ambulanţă în regim asistat
Clinica expert va oferi servicii de ambulanţă în regim asistat

După serviciul public de ambulanţă şi cel al SMURD, o firmă privată a solicitat Direcţiei de Sănătate Publică Vrancea aprobare pentru furnizarea de servicii de asistenţă medicală de urgenţă şi de transport medical asistat.

Cristi Onia,  fost manager al Serviciului de Ambulanţă Judeţean,  a înfiinţat la Focşani o clinică privată care va avea şi serviciu de ambulanţă.

Acesta spune că nu se va suprapune cu serviciul de urgenţă al ambulanţei,  ci doar în cea de consultaţii la domiciliu, o activitate pe care a vrut să o introducă şi când era director la Serviciul de Ambulanţă Judeţean.
Firma are sediul chiar lângă Spitalul din Focşani, în spaţiul de la parter al fabricii de confecţii „Incom”, având trei ambulanţe în dotare.

„Această clinică va conţine un ambulatoriu şi zonă cu spitalizare de o zi pentru cazurile care nu se pot rezolva în ambulatoriu. Vor fi investigaţii medicale şi servicii complete pentru pacienţi, aşa cum nu există la ora asta în judeţ. Pacientului trebuie să-o oferi cât mai multe servicii conexe, de tratament, îngrijire la domiciliu, iar pentru asta este nevoie de un serviciu de ambulanţă privat, care ne ajută în realizarea celorlalte deziderate ale noastre”, ne-a declarat medicul Cristi Onia.

clinica

Prin urmare, va exista un departament de consultaţii la domiciliu, pentru care până în momentul de faţă firma colaborează cu zece medici, de la medici generalişti, pediatri şi până la medici de urgenţă.

Cristi Onia precizează că serviciile către pacienţii asiguraţi sunt oferite gratis, pentru că instituţia pe care o conduce va acea un contract cu Casa de asigurări pentru decontarea serviciilor medicale.


 

Focşani



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite