Primăria Focşani vrea să achiziţioneze un imobil pentru Direcţia de Dezvoltare şi Servicii Publice. Cine este vânzătorul şi câţi bani cere

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Primăria Focşani
Primăria Focşani

O fostă clădire care aparţine unei societăţi care are ca asociat unic Camera de Comerţ, Industrie şi Agricultură Vrancea (CCIA) ar putea să devină viitorul sediul al Direcţiei de Dezvoltare şi Servicii Publice Focşani, instituţie subordonată municipalităţii.


Clădirea, aflată pe strada Comisia Centrală 72-74, este la vânzare pentru preţul de 263.000 de euro, respectiv 1.202.000 lei şi are o suprafaţă construită de 352 mp şi un teren de 1.277 mp.

Oferta de vânzare către Primărie a fost făcută prima dată în primăvară, dar interesant este că între timp, în luna septembrie, Camera de Comerţ, Industrie şi Agricultură Vrancea, reprezentată de directorul Sorin Vornic, a vândut dreptul de proprietate al clădirii, pentru suma de 88.100 de lei, către firma Servexpocam SRL, societatea având ca asociat unic C.C.I.A. Vrancea.

ccia

În şedinţa extraordinară de miercuri a Consiliului Local Focşani, aleşii locali urmează să se pronunţe cu privire la cumpărarea acestui sediu.

În cazul în care proiectul va avea voturile necesare, persoana împuternicită pentru semnarea contractului de vânzare-cumpărare este viceprimarul Ionuţ Mersoiu.

ccia
Focşani



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite