Patru copii au ajuns la spital cu toxiinfecţie alimentară după ce au mâncat sarmale gătite de bunica lor

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Patru copii cu vârsta cuprinsă între nouă şi 11 ani din comuna Sihlea au ajuns ieri împreună cu bunica lor la spital cu toxiinfecţie alimentară după ce au mâncat din sarmalele făcute de bătrână.

Se pare că femeia nu a ţinut alimentele la frigider suficient timp. Micuţii au ajuns la Unitatea de Primiri Urgenţe a Spitalului Judeţean "Sf. Pantelimon" din Focşani cu febră, diaree şi dureri de cap.

Acum starea lor de sănătate este bună însă medicii îi ţin sub observaţie. "Simptomele de care sufereau când au venit au dispărut dar vrem să fim siguri. Toţi spun că mâncarea nu era aletrată cand au mâncat dar oricum este recomandat ca toate alimentele să fie păstrate în frigider în această perioadă, chiar dacă apparent afară sunt temperaturi mai scăzute", ne-a declarat Alina Pelin, purtător de cuvânt la Spitalul Judeţean de Urgenţă "Sf. Pantelimon" din Focşani.

Focşani

Top articole

Partenerii noștri


Ultimele știri
Cele mai citite