Ofiţer focşănean, înaintat în grad, pentru curaj, de ministru Apărării Naţionale. Care sunt faptele militarului

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Locotenentul Ciprian Ionuţ Năstase, de la Brigada 282 Infanterie Mecanizată "Unirea Principatelor" din Focşani, a fost înaintat în gradul de căpitan, de către ministrul apărării naţionale, Mihai Fifor, în cadrul unei ceremonii care a avut loc vineri, 18 mai, la sediul M.Ap.N.


 Militarul a fost avansat în mod excepţional, cu ocazia Zilei Eroilor, pentru spiritul civic şi de sacrificiu, a curajului şi respectului pentru semeni manifestat în timpul intervenţiei pentru descarcerarea unor persoane blocate într-un autoturism în urma unui accident de circulaţie şi acordării primului ajutor acestora, până la sosirea ambulanţei.

”Sunteţi cu adevărat un salvator de vieţi, un om minunat care merită toată stima noastră. Sunt mândru că faceţi parte din Armata României care, prin gestul făcut de dumneavoastră, demonstrează cetăţenilor că militarii nu numai că îşi îndeplinesc cu responsabilitate misiunile interne şi internaţionale, ci şi că sunt alături de ei şi în momente grele”, a spus ministrul Fifor în cadrul ceremoniei.

Imagine indisponibilă
Focşani



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite