Noul prefect al judeţului Vrancea, instalat oficial. „Îmi voi asuma această responsabilitate prin muncă“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Ticu Constandache a depus jurământul de prefect
Ticu Constandache a depus jurământul de prefect

Ticu Costandache a lucrat 4 ani ca inginer silvic şi, din anul 1987, a intrat în administraţia publică. Din anul 2014 s-a aflat la cârma Direcţiei Agricole Vrancea.

Secretarul de stat în Ministerul Afacerilor Interne, domnul Adrian Petcu l-a învestit, astăzi, în funcţia publică de prefect al judeţului Vrancea pe Ticu Costandache. la ceremonie au participat membrii Colegiului prefectural şi alţi invitaţi. Ticu Constandache îl înlocuieşte în funcţie pe Sorin Hornea, care are rezervat un post de funcţionar public la Agenţia pentru Protecţia Mediului Vrancea.

"Revin cu emoţie în această clădire în care, timp de 30 de ani, m-am dedicat activităţilor specifice administraţiei publice judeţene. Astăzi, mai mult ca oricând, sunt onorat de încrederea acordată iar modul meu de a răspunde este acela că îmi voi asuma această responsabilitate tot prin muncă, a mea şi a întregii echipe. Îmi doresc şi sper ca, împreună, să fim o echipă, pentru că nu cunosc pe nimeni care să fi reuşit să-şi facă datoria de unul singur mai ales când este vorba despre aplicarea legii şi binele public. Doamnelor şi domnilor colegi vă asigur de permanenta mea colaborare şi disponibilitate şi vă rog şi pe dumneavoastră să faceţi la fel. Doar împreună ne vom face datoria aşa cum trebuie şi vă asigur că voi respecta jurământul depus“, a declarat noul prefect după ce a depus jurământul.

Focşani



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite