Marţi încep înscrierile pentru concursul de suplinire în învăţământ. Sute de dascăli vrânceni sunt aşteptaţi la competiţie

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Concursul este programat vineri, 6 august, la acesta fiind aşteptaţi să participe câteva sute de cadre didactice, atât calificate, cât şi necalificate din judeţul Vrancea.

Prima etapă a examenului pentru suplinire în învăţământ are loc chiar mâine, când la sediul Inspectoratului Şcoalar Judeţean Vrancea vor fi afişate posturile sau fracţiunile de posturi scoase la concurs.

Citiţi şi: Titularizare 2010 Vrancea: Doar jumătate din cele 60 de posturi au fost ocupate

Zilele de marţi şi miercuri sunt dedicate înscrierilor la concurs, examenul propriu-zis fiind programat vineri, 6 august.

La examen pot participa atât cadre didactice calificate, cât şi necalificate.

„Faţă de alţi ani, când etapele privind repartizarea cadrelor didactice pe post se duceau chiar şi până la 1 octombrie, anul acesta avem sarcină de la Ministerul Educaţiei să încheiem acest proces cel mai târziu la 1 septembrie. De altfel, data de 31 august este termenul final privind comunicarea deciziilor de rapartizare pe post", ne-a declarat Stan Rogoz, inspectorul general adjunct al ISJ Vrancea.

Focşani



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite