Galele Teatrale Focşănene, nouă zile de spectacole de teatru, operă şi balet

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Manifestarea, ajunsă la ediţia a XVIII-a va debuta pe data de 23 martie şi se va încheia pe 31 martie, evenimentul fiind dedicat Zilei Mondiale a Teatrului, care se serbează pe 27 martie.

Timp de nouă zile, în perioada 23 martie – 31 martie, iubitorii „Thaliei” dar şi ai operei şi baletului se vor putea delecta în cadrul unui regal cultural zilnic.

Galele Teatrale vor debuta duminică, 23 martie, de la ora 19.00, cu „My Fair Lady” , de Frederic Loewe, spectacol pus în scenă de Orchestra de Cameră Unirea şi  solişti de operă.

Luni, 24 martie, tot de la ora 19.00, studenţii de la UNATC vor prezenta piesa de teatru „Fraţii Karamazov”, după F.M. Dostoievski.

O seară mai târziu, marţi, 25 martie, de la aceeaşi oră, Teatrul MIC Bucureşti prezintă piesa „Profesiunea Doamnei Warren”, de George Bernard Shaw. 

Miercuri, 26 martie,Teatrul B52 Bucureşti prezintă pe scena teatrului focşănean piesa „Gunoierul”, de Mimi Brănescu, iar joi, 27 martie, de Ziua Mondială a Teatrului, actorii focşăneni vor  juca piesa „Încurcă lume”, de A.D. Hertz.

Tot actorii Teatrului Municipal „Maior Gh. Pastia” vor avea spectacole vineri, 28 martie, dar şi sâmbătă, 29 martie, când se vor juca piesele „Fericire Conjugală”, după A.P. Cehov şi „Hamlet”, de William Shakespeare.

Ziua de duminică, 30 martie, este rezervată baletului, Teatrul Naţional de Operă şi Balet Constanţa fiind prezent la Focşani cu piesa „Spărgătorul de nuci”, de P.I. Ceaikovski.

Galele Teatrale din acest an se vor încheia luni, 31 martie, cu un spectacol al Centrului Cultural „ARCUB” Bucureşt,  „Comedie pe întuneric”, de Peter Shaffer.

Evenimentul din acest an este organizat de către Teatrul Municipal „Mr. Gh. Pastia", în colaborare cu Ateneul Popular şi Primăria Focşani.

Mai puteţi citi:

FOTO VIDEO Spectacol aniversar deosebit în cinstea centenarului Teatrului „Mr. Gh. Pastia” din Focşani

Regal cultural la Focşani, cu Teatrul Naţional de Operetă „Ion Dacian”


 


 

Focşani



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite