FOTO-VIDEO Mătuşa unei femei rănite în accidentul din Muntenegru a aflat de la jurnalişti, după aproape 24 de ore, despre tragedie

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Rudele Tamarei Dan, o femeie de 44 de ani din Vrancea care s-a ales cu răni grave în urma accidentului din Muntenegru, n-au fost informate oficial nici după aproape o zi despre evenimentul rutier.

Elena Dan, o avocată de 44 de ani din Vrancea, se află pe lista pasagerilor răniţi în tragicul accident rutier din Muntenegru. Potrivit unor informaţii neoficiale, femeia a fost operată în Muntenegru şi se află în afara pericolului. 

Elena Dan este sora avocatului Adrian Dan, soţul secretarului judeţului Vrancea, Raluca Dan. Jurnaliştii din Vrancea au încercat să ia legătura cu rudele femeii rănite şi au reuşit să vorbească cu Vasilica Mândrilă, sora secretarei judeţului Vrancea şi mătuşa Elenei Dan, care a rămas şocată la auzul veştii. 

Întrevederea a avut loc în jurul orei 15.30, la aproape 24 de ore de la producerea accidentului. "Doamne fereşte! Nu ştiam, nu mi-a spus nimeni. Nici sora mea nu cred că ştie. Ea e plecată în staţiune, la băi. Noi am avut fulgere azi noapte aici (n.r. - localitatea Panciu, Vrancea) şi am scos tot din priză. Nici azi n-am mai pornit televizoarele de teamă", a spus Vasilica Mândrilă. 

UPDATE Elena Dan, cumnata secretarului judeţului Vrancea, a fost rănită în accidentul din Muntenegru

Femeia a început să plângă, dar a fost asigurată de jurnalişti că nepoata ei este bine. 

Oficialii celulei de criză constituită în Vrancea după producerea accidentului din Muntenegru refuză să comenteze incidentul sau să ofere orice alte informaţii. Şeful celulei de criză, Marian Oprişan, preşedintele Consiliului Judeţean Vrancea, invocă un articol apărut în "Adevărul" şi-l acuză pe reporterul ziarului de "tupeu" fiindcă a îndrăznit să sune.

Potrivit prefectului de Vrancea, Cătălin Popescu, într-o declaraţie dată în cursul dimineţii, în autocar se aflau mai mulţi vrânceni, dar nu se cunoaşte numele tuturor deocamdată.

„Ştiu că au plecat şi turişti din Vrancea în această vacanţă. M-au sunat mai multe persone şi mi-au confirmat. Nu reuşesc să iau legătura cu ministrul Raed Arafat. I-am trimis un mesaj să-mi spună cine sunt vrâncenii aflaţi în autocar. Vă voi anunţa mai multe imediat cum aflu”, a declarat prefectul Cătălin Popescu. 

VIDEO FOTO Accidentul din Muntenegru, în care au murit 18 români, descris de o bucureşteancă

În momentul în care s-a petrecut tragedia din Muntenegru, şoferul autocarului conducea prea repede, a declarat pentru ziarul „Vijesti“ din Podgoriţa Carmen Dorobeţ, din Bucureşti, internată la secţia de ortopedie a unui spital din capitala muntenegreană.

Corlăţean a convocat Celula de criză a MAE pentru accidentul din Muntenegru

Ministrul de Externe, Titus Corlăţean, a convocat Celula de criză a MAE pentru accidentul din Muntenegru în care un autocar cu numere de înmatriculare româneşti s-a prăbuşit într-o prăpastie.

O aeronavă a MApN este pregătită să plece în Muntenegru pentru a aduce românii răniţi în accident

O aeronavă militară pusă la dispoziţie de MApN este pregătită să plece în Muntenegru pentru a aduce cetăţenii români răniţi în accidentul în care un autocar românesc cu turişti s-a prăbuşit într-o prăpastie, a anunţat ministrul Mircea Duşa.

Lista românilor internaţi în spitalul din Muntenegru în urma accidentului în care au murit 18 persoane

Spitalul din Muntenegru, la care au fost duse 32 de persoane care se aflau în autocarul implicat în accidentul produs duminică seara, a publicat o listă cu numele celor internaţi. Un autocar, care avea număr de înmatriculare de România, s-a răsturnat într-o prăpastie. Ministerul de Externe a anunţat luni dimineaţă că numărul persoanelor decedate a ajuns la 18.

Focşani



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite