Fostul vicepreşedinte al Consiliului Judeţean Vrancea a fost eliberat din închisoare

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Marius Iorga, fostul vicepreşedinte al Consiliului Judeţean Vrancea  Foto: Ştefan Borcea
Marius Iorga, fostul vicepreşedinte al Consiliului Judeţean Vrancea  Foto: Ştefan Borcea

Marius Iorga îşi va petrece sărbătorile acasă, după ce instanţa a hotărât că acesta îndeplineşte condiţiile pentru a fi eliberat condiţionat.

Marius Iorga, fostul vicepresedinte al Consiliului Judetean în perioada 1997 - 2000, a fost condamnat în anul 2008 la 7 ani de închisoare pentru înşelăciune, fiind acuzat că ar fi împrumutat ilegal bani de la Bancorex prin intermediul firmei pe care o conducea, Spaţial International Trading.

După patru ani de executare efectivă a pedepsei, instanţa a considerat că Marius Iorga îndeplineşte condiţiile pentru a fi liberat condiţionat din închisoare.

În urmă cu doi ani, Marius Iorga declara ziarului nostru că actul de justiţie di ţara noastră se află la comandă politică, fapt pentru care a mai început o facultate, cea de drept, pentru a se face avocat.

"Primul an la Facultatea de Drept l-am făcut în anul 1999. Când s-a început să fiu judecat în acest dosar am întrerupt cursurile pentru că nu mi s-a părut moral. Din penitenciar mi-a dat seama că moralitatea este ceva abstract, aşa că am decis să-mi continui studiile la Drept, revoltat fiind de actul de justiţie care este şi acum la comandă politică”, ne declara în urmă cu doi ani Marius iorga, licenţiat în electronică şi matematică.

Focşani



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite