Familia bărbatului care a murit în groapa din mijlocul drumului vrea să dea în judecată firma de construcţii

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Locul unde a avut loc tragedia
Locul unde a avut loc tragedia

Familia Cîrcei şi-a propus să dea în judecată firma care se ocupă de schimbarea ţevilor de termoficare, care a săpat groapa în care a murit focşăneanul Emil Cîrcei.

 La o săptămână de la tragedia din cartierul Sud, unde un bărbat a murit după ce a căzut într-o groapă săpată pentru ţevile de canalizare, familia victimei s-a hotărât să reacţioneze.

Până acum, membrii familiei au ţinut să păstreze tăcere până acum asupra evenimentului, pentru a se ocupa în linişte de înmormântarea bărbatului, dar acum s-au gândit să consulte un avocat şi să facă dreptate în cazul acesta.

„Băiatul meu şi-a propus să vorbească cu un avocat pentru a da în judecată firma care a făcut lucrarea, că nu a asigurat protecţie. Nu numai aici, ci peste tot în oraş. Se pot întâmpla astfel de drame la orice pas”, a declarat pentru Ziarul de Vrancea Zabia Cîrcei, soţia bărbatului decedat. Femeia spune că autorităţile nu au venit să stea cu familia şi să-şi arate măcar compasiunea, dar în schimb s-au grăbit să izoleze groapa şi apoi să o asfalteze.

Mai puteţi citi:

FOTO VIDEO Un focşănean a murit după ce a căzut în „tranşeele” săpate pentru schimbarea ţevilor de căldură

USL, ruptă-n groapă la Focşani. PNL aruncă vina pe PSD pentru bărbatul care a căzut într-o groapă din asfalt şi a murit


 


 

FocşaniPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite