Cum s-au mobilizat focşănenii pentru focurile de artificii de anul nou. Investiţii minime, spectacol unic pe cer  VIDEO

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Focuri de artificii în Focşani
Focuri de artificii în Focşani

.Toate cartierele municipiului Focşani au beneficiat de spectacole pirotehnce, la graniţa dintre ani, spre bucuria celor care au putut să le privească.

Pentru prima dată în ultimul sfert de secol, municipiul Focşani nu a avut în noaptea dintre 2021 şi 2022 un spectacol de artificii organizat de autorităţi, aşa cum s-a întâmplat în foarte multe oraşe din ţară.

Asta după ce primarul Cristi Misăilă a considerat că suma de 20.000 de lei, propusă prin amendament la proiectul său, este prea mică şi nu îşi poate permite "să dea fâsuri de artificii", aşa cum s-a exprimat într-o şedinţă publică a Consiliului Local.

Prin urmare, oamenii nu au mai venit în Piaţa Unirii, aşa cum se obişnuia, ci şi-au organizat, cu eforturi personale, propriile spectacole de artificii în cartierele unde locuiesc.

Aşa se face că la miezul nopţii, nu ştiai unde să-ţi arunci privirea mai întâi, localnicii având având parte de un adevărat spectacol pirotehnic care a făcut uitat anularea focurilor de artificii oficiale din centrul oraşului.

Spectacol pe cer

Iar totul s-a întâmplat cu costuri minime, după cum ne-a spus unul dintre cei care s-a pregătit cu un arsenal de obiecte pirotehnice, investind pentru acest lucru, din bugetul familiei sale, 200 de lei, reuşind să impresioneze toţi vecinii. Exemplul său a fost multiplicat de zeci de oameni, astfel că spectacolul de pe cer a fost unul garantat.

Vă mai recomandăm:

Gâlceavă pe artificiile de Revelion, la Focşani. Primarul PSD: „Eu nu dau nişte fâsuri, că aşa vrea PNL şi USR“

Primarul Focşaniului insistă să dea cu artificii în noaptea de Revelion. Buget dublu faţă de anul trecut


 

Focşani



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite