Crăciunul aduce petreceri inedite în cluburile din Focşani

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Atmosfera de sărbătoare va fi completată de remixurile lui Lucian Bărbulescu şi dj Mahony în club Extrem. În Times, clienţii vor avea parte de cadouri surpriză şi de cea mai bună muzică, iar dansatorii din Apollo vor oferi un show incendiar marca Lady Gaga.

Uşile cluburilor din municipiu vor fi larg deschise pentru toţi tinerii care vor să-şi petreacă serile de Crăciun pe ritmurile celor mai tari hituri şi în compania unor invitaţi speciali.

De altfel, startul distracţiei se va da încă din seara de Ajun, atunci când Moşul va împărţi cadouri tuturor clienţilor din Times. „Vineri seara vine Moş Crăciun şi aduce cadouri cu el, pentru cei cuminţi, dar şi cei care au fost obraznici au şansa lor de a primi ceva de la darnicul Moş. Sambăta seara, continuăm cu petrecerea de Crăciun şi desfacem cadourile pe care le-a adus Moşul cu o seară înainte, dansăm şi ne distrăm pe cea mai bună muzică", spune Cornel Tarbuzan, dj-ul clubului.

În Extrem, atmosfera din Ajun va fi întreţinută de Lucian Bărbulescu, dj cu experienţă la platane, specializat pe stilurile electro, techno şi house. În prima zi de Crăciun, rezidenţii Zanga şi Marius Moldoveanu vor întâmpina clienţii cu cea mai diversificată muzică, de la ritmuri deep house sau vocal house, până la genurile comerciale internaţionale şi româneşti.

Duminică seara, invitat special în Extrem va fi Mahony, dj în plină ascensiune, care a mixat în toată ţara şi ocazional în străinătate, dar petrecerea sa cea mai mare a fost cea de la Kudos, când a devenit super - cunoscut, aflându-se la pupitru în faţa a peste 2000 de oameni. De curând s-a apucat de producţie şi se pare că şi în acest domeniu se bucură de succes.

Intrarea la un eveniment ce se anunţă a fi incendiar este liberă între orele 22.00 - 23.00, apoi preţul unui bilet este de zece lei.

Show marca Lady Gaga

Tinerii focşăneni, care aleg să-şi petreacă seara de 25 decembrie în Apollo, vor avea parte de un show inedit, marca Lady Gaga, pregătit de către dansatorii clubului, iar la platane va fi dj Nano.

În a doua zi de Crăcium petrecăreţii sunt aşteptaţi să facă multă gălăgie, fluierele colorate, artificiile, brăţările şi accesoriile luminoase fiind oferite din parte casei. Preţul unui bilet de intrare este de zece lei.

Focşani



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite