Cine sunt cei doi vrânceni morţi în tragicul accident feroviar. Unul dintre ei mai era cu doi fraţi în microbuzul care-i aducea acasă, de sărbători, din Franţa

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Florin Pichiu a murit în accident. El lucra pe plantaţiile viticole din Franţa  FOTO: Facebook
Florin Pichiu a murit în accident. El lucra pe plantaţiile viticole din Franţa  FOTO: Facebook

În cumplitul accident din judeţul Buzău şi-au pierdut viaţa patru persoane, iar alte 12 sunt rănite. Şoferul vinovat de accident ese în stare critică.

În microbuzul implicat în accidentul feroviar de luni seara, din judeţul Buzău, în care şi-au pierdut viaţa patru persoane şi alte 12 au fost rănite se aflau mai mulţi vrânceni. 

Din păcate, doi dintre ei şi-au pierdut viaţa şi alţi şase sunt răniţi. În microbuz se aflau şi trei fraţi, din comuna Nereju. 

Este vorba despre Florin-36 de ani, Sorin-30 de ani şi Viorel Pichiu-23 de ani, care plecaseră în luna decembrie a anului trecut la muncă, în Franţa, pe plantaţiile viticole din Hexagon. Aseară, când a avut loc accidentul din judeţul Buzău, se întorceau acasă, la Nereju, să petreacă sărbătorile de Paşte. Impactul microbuzului cu trenul a fost fatal pentru Florin, care a murit pe loc.

 Ceilalţi doi fraţi se află în stare gravă la Spitalul din Buzău. Un alt frate al lor se întorsese săptămâna trecută din Franţa. Niciunul dintre ei nu este căsătorit.

 În accident a mai murit Ionuţ Coforea, de 24 de ani, tot din Nereju. 

Ceilalţi răniţi sunt Pavel Coforea-26 de ani, Marius Necula-32 de ani, Vasile Bratu-19 ani, dar şi şoferul Viorel Victor Linţeanu, şoferul microbuzului, care se află într-o stare foarte gravă, în comă, medicii încercând să-l transfere la un spital din Capitală. Pe pagina de Facebook a lui Florin Pichiu curg deja mesaje de condoleanţe din partea celor care l-au cunoscut.

Focşani



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite