Bărbatul omorât la vânătoarea din Vrancea este fiul șefului Poliției Locale Agigea. A fost împușcat de unul dintre prieteni

0
Publicat:

Tânărul de 36 de ani a fost împușcat mortal, în abdomen, după ce inițial poliția a precizat că s-a împușcat accidental. Poliția Vrancea face cercetări pentru nu mai puțin de patru infracțiuni.

Tragicul incident a avut loc la vânătoare FOTO: Adevărul
Armă de vânătoare SURSA arhivă

Bărbatul în vârstă de 36 de ani, care a murit sâmbătă în Vrancea, la o partidă de vânătoare, era fiul șefului Poliției Locale din Agigea, județul Constanța, Traian Bureța.

Inspectoratul de Poliție Județean Vrancea a venit luni cu noi precizări, după ce inițal s-a menționat că tânărul vânător s-ar fi împușcat din greșeală, în zona abdomenului.

„Din verificările efectuate până in prezent rezultă că unul dintre participanții la activitate l-ar fi împușcat accidental pe bărbatul în cauză. Cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de ucidere din culpă, nerespectarea regimului armelor și munițiilor, uz de armă fără drept și braconaj cinegetic”, a anunțat IPJ Vrancea.

Evenimentul tragic a avut loc într-un fond de vânătoare de pe raza teritorial-administrativă a comunei Andreiașu de Jos, în satul Butucoasa, Vrancea. Mediciii care au venit la fața locului nu au făcut decât să constate decesul tânărului.

„Surse care au dorit să-și păstreze anonimatul ne-au precizat că persoanele aflate la vânătoare ar fi avut autorizație pentru data de 6 noiembrie 2022, adică pentru duminică și nu pentru sâmbătă. Printre vânători se aflau trei din alt județ, inclusiv victima. Din câte se pare, victima ar fi fost împușcată chiar de unul dintre prietenii lui cu care a venit în Vrancea. Mai mult decât atât, după ce a fost împușcat, bărbatul ar fi fost transportat câțiva kilometri de cei cu care se afla la vânătoare, probabil din dorința de a-l aduce mai aproape de locul unde urma să fie preluat de Ambulanță. Autorizația de vânătoare ar fi fost emisă pentru mistreț”, potrivit Monitorul de Vrancea.

Primarul din Agigea a transmis un mesaj de condoleanțe familiei șefului Poliției Locale.

„Îmi pare nespus de rău de aflarea veștii morții tânărului. Toată echipa Primăriei Agigea este alături de Bureța Traian, lucrător în cadrul primăriei. Dumnezeu să îl odihnească în pace”, a spus edilul Cristian Cîrjaliu, potrivit Ziua de Constanța.

FocşaniPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite