Bărbat rănit la vânătoare ilegală de iepuri

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Bărbatul, în vârstă de 39 de ani, a fost atins de o alice rătăcită din puşca de vânătoare a partenerului său de braconaj.

Judeţul este sub nămeţi şi unora le arde de braconaj. Probabil pe acest lucru s-au bazat doi bărbaţi din comuna Străoane, care în cursul zilei de ieri au plecat la vânătoare de iepuri.

Partida de vânătoare s-a încheiat prost pentru unul dintre ei, care a fost rănit de o alice ricoşată în urma focului tras asupra unui iepure de partenerul său. Bărbatul, în vârstă de 39 de ani, a fost internat la Spitalul din Focşani, cu plagă prin împuşcare.

"În  urma primelor verificari efectuate a rezultat faptul ca la data de 25.01.2014, in jurul orei 16.00,  N. Florin, de 45 ani, din comuna Straoane, membru vanator, avand asupra sa o arma de vanatoare  calibru 16 mm, a efectuat acte de braconaj pe raza satului Repedea pct. Dealul Cincului,. Acesta a vânat un iepure, iar o alice a ricosat in  F. Gheorghita, din comuna Straoane, care mergea la o distanţă de aproximativ 7m în faţa sa,  lovindu-l  in zona  umarului  drept", se arată într-un comunicat al IPJ Vrancea.

În cauză s-a întocmit dosar penal pentru săvârşirea infracţiunilor de braconaj cinegetic şi vătămare corporală din culpă.

Focşani



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite