Asociaţia “Focul Viu” şi Fundaţia “Cartea Călătoare”participă la reuniunea Organizaţiei Naţionale Cercetaşii României

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Acţiunea, desfăşurată la Sălişte, pe parcursul a zece zile, se va încheie mâine. În cadrul reuniunii s-a desfăşurat Târgul de educaţie non-formală, cu o participare numeroasă din mediul ONG având în cele 42 de ateliere o oferta generoasă în ceea ce priveşte educaţia non-formală.

În perioada 11 - 21 august 2011, în apropierea oraşului Sălişte, se desfăşoară RoJam a 5-a Jamboree Naţională a Organizaţiei Naţionale Cercetaşii României şi prima Jamboree după 75 de ani din România (reuniune făcută în tabără a unor organizații de cercetaşi).


Mediul ONG din judeţul Vrancea a fost reprezentat de Fundaţia Cartea Călătoare şi Asociaţia pentru Dezvoltare Durabilă "Focul Viu".

Fundaţia Cartea Călătoare a prezentat în cadrul unui atelier sistemul Daisy de producere a cărţilor şi manualelor accesibile persoanelor cu deficienţe de vedere sau cu dificultăţi de citire.

De asemenea,Asociaţia pentru Dezvoltare Durabilă "Focul Viu" a organizat două ateliere de team-building la care au participat aproximativ 300 de cercetaşi.

"Prin aceste ateliere am urmărit ca tinerii provocaţi la experienţele propuse de noi să deprindă valori şi abilităţi necesare în viaţă cum ar fi: colaborare, comunicare, munca în echipă", a declarat Teodora Grosu, vicepreşedinte Asociaţia pentru Dezvoltare Durabilă "Focul Viu".

FocşaniPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite