Anca Boagiu îi cere lui Oprişan fapte, nu vorbe

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Anca Boagiu
Anca Boagiu

Ministrul Transporturilor a ţinut astfel să-i dea o replică preşedintelui Consiliului Judeţean Vrancea, care afirmase anterior că doar datorită demersurilor sale în Vrancea au venit bani pentru construirea de drumuri.

Anca Boagiu a declarat în cadrul unei conferinţe de presă la Focşani că Marian Oprişan ar trebui să tacă când vorbeşte despre investiţiile în drumuri.

„Preşedintele Consiliului Judeţean Vrancea, dacă şi-ar baza afirmaţiile mai mult pe fapte şi nu pe vorbe ar fi perfect. Pentru că am văzut afirmaţii lansate şi vizavi de Programul Naţional de Dezvoltare a Infrastructurii, care este un program ce nu i se datorează, pentru care Guvernul României face un efort foarte mare pentru a-l finanţa. Ar trebui să tacă, pentru că DN2D va fi gata la anul", i-a transmis Anca Boagiu lui Marian Oprişan.

Totodată, ministrul Transporturilor l-a atacat pe Marian Oprişan şi pe seama drumurilor judeţene pe care le-a transferat la drumurile naţionale.

„A fost o joacă, i-a drumul, dă drumul, ca şi cum arunci din curtea ta ceea ce nu eşti capabil să faci", a mai spus Anca Boagiu.

Focşani



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite