Analize cu bani puţini la Centrul de Transfuzii Vrancea

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Analizele de laborator de la Centru de Transfuzii sunt taxate la preţuri rezonabile
Analizele de laborator de la Centru de Transfuzii sunt taxate la preţuri rezonabile

Focşănenii care nu îşi permit să dea bani mulţi pentru un set de analize au la îndemână o variantă mult mai ieftină de a afla cum stau cu sănătatea.

Focşănenii pot apela cu încredere la laboratorul din cadrul Centrului de Transfuzie Sanguină Focşani, unde tarifele sunt mai mici faţă de cele practicate de laboratoarele medicale.

Spre exemplu, un set de analize glicemie-hemoglobină costă maxim 150 de lei, iar celelalte analize au tarife la jumătate faţă de ceea ce este la momentul actual pe piaţă.

„La noi sunt preţuri rezonabile. O analiză pentru HIV costă 22 de lei, la analiza sifilisului tariful este de 18 lei, Hepatita B se taxează cu 23 de lei, iar cea mai scumpă analiză este Hepatita C, care costă 59 de lei. Rezultatele analizelor se dau în două-trei zile. Preţurile sunt sub cele practicate de celelalte laboratoare, numai că oamenii ştiu că la noi se fac donări de sânge nu şi analize. Cred că dacă ar şti acest amănunt, oamenii ar fi interesaţi să vină la noi", ne-a declarat Virginia Munteanu, din cadrul Centrului de Transfuzie Sanguină Focşani.

Analizele efectuate în laboratorul Centrului de Transfuzie Sanguină Focşani sunt şi o sursă de venit pentru instituţie, mai ales că aceasta se confruntă cu o situaţie financiară precară.

Intră pe focsani.adevarul.ro ca să afli toate informaţiile zilei!

Focşani



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite