VIDEO Şoferul băut care i-a spart nasul unui poliţist a cerut recuzarea completului de judecată. Instanţa i-a respins cererea

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Adrian Iliuţă Grigorie, în vârstă de 25 de ani, din Balş, este inculpat în două dosare, unul de ultraj şi încă unul, de tâlhărie calificată şi port sau folosire fără drept de obiecte periculoase. Bărbatul a cerut recuzarea competului de judecată, însă cererea a fost respinsă de instanţă.

Adrian Iliuţă Grigorie împreună cu un prieten au tâlhărit angajatul unui cazinou din Blaş şi au furat suma de 4500 de lei. Cei doi s-au urcat într-un autoturism înmatriculat cu numere de Franţa şi au fugit imediat de la locul faptei spre Craiova, însă în localitatea Pieleşti au provocat un accident de circulaţie.

VIDEO

La faţa locului a sosit un echipaj de poliţie, iar Grigorie a devenit violent şi a lovit un om al legii cu capul în gură. A fost trimis în judecată pentru ultraj, iar magistraţii au stabilit că procesul poate să înceapă. „În timp ce se afla în exercitarea atribuţiilor de serviciu a fost lovit cu capul de către o persoană de sex masculin şi i-au fost provocate leziuni de violenţă“, a spus Daniela Barbu, purtător de cuvânt în cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Craiova.

Adrian Iliuţă Grigorie a cerut magistraţilor Judecătoriei Craiova recuzarea completului de judecată, însă cererea a fost respinsă. Respinge cererea de recuzare a preşedintelui completului de judecată p.3, domnul judecător Florin Marius Grecu. în temeiul art. 275 alin. 2 C.p.p., obligă petentul la plata sumei de 100 lei reprezentând cheltuieli judiciare către stat”, se arată în încheierea de şedinţă a instanţei.
 

Craiova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite