UPDATE Tânără moartă într-un accident rutier. Şoferul este un adolescent fiu de judecători, beat şi fără permis

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Accidentul a avut loc la 3 dimineata
Accidentul a avut loc la 3 dimineata

Minorul se afla în maşină cu alţi trei prieteni. Cel mai probabil se întorceau de la o petrecere. Pentru fata de 18 ani nu s-a mai putut face nimic.

UPDATE ORA 14.15 Şoferul de 16 ani a fost cel mai uşor rănit şi a rămas doar sub monitorizarea medicilor de la Spitalul Urgenţă din Craiova, în timp ce prietenii lui de 15 şi 17 ani sunt internaţi la Neurochirurgie.

Poliţiştii craioveni au deschis un dosar penal pentru ucidere din culpă, vătămare corporală din culpă, conducere fără permis şi sub influenţa alcoolului. Abia după ce vor ieşi şi rezultatele alcoolemiei din sânge urmează să se stabilească ce măsuri se vor lua împotriva minorului şi nu e exclus ca pe numele său să fie emisă o ordonanţă de reţinere. Minorul va fi supus unor investigaţii pentru a se stabili dacă a avut sau nu discernământ când s-a urcat băut la volan. Băiatul are toate şansele să ajunga la penitenciarul de minori la care e delegat tatăl său.

Tatăl a declarat poliţiştilor imediat după tragedie că nu a ştiut că fiul său îi luase maşina, el şi soţia lui fiind plecaţi în noaptea respectivă de acasă. Lavinia Unchiaşu, bunica băiatului, a declarat, la rândul ei: „Eu am venit de la Băileşti, m-au adus copiii, pentru să soţul e în comă la spital. Când ne-am întors acasă am văzut că maşina nu mai era şi atunci am aflat ce s-a întâmplat“.

UPDATE ORA 11.55 M.U., tânărul care se afla la volan, este fiu de judecători. Tatăl lui este Dumitru Unchiaşu, judecător la Judecătoria Craiova, delegat la Penitenciarul de Minori Craiova. Mama este Cecilia Unchiaşu, judecător la Tribunalul Dolj. Maşina implicată în accident era a tatălui minorului.

ŞTIREA INIŢIALĂ
 

Accidentul a avut loc marţi dimineaţa, în jurul orei 3, pe DN 65, în apropiere de hanul Doctorului. M. U., în vârsta de 16 ani, din Craiova, se afla la volanul unui Volkswagen Golf. Tânărul era în maşină cu alţi trei prieteni. O fată, în vârstă de 18 ani şi doi băieţi de 15, respectiv 17 ani. 

La un moment dat, copilul a pierdut controlul volanului şi s-a răsturnat. Fata, care se afla pe scaunul din dreapta, a murit, iar cei trei Băieţi au suferit multiple leziuni. La faţa locului au ajuns o ambulanţă şi un echipaj de descarcerare, dar nimeni nu a mai putut face ceva pentru tânăra.
 

În urma testării minorului, a rezultat o alcoolemie de 0,4mg/l. Vom reveni cu amănunte.

ACCIDENT CRAIOVA
CraiovaPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite