Un copil de 9 ani din Craiova a ajuns la spital, după ce i-a explodat o petardă în mână. Alţi 14 oameni au avut nevoie de îngrijiri

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Bilanţul făcut la Craiova în primele două zile ale anului 2019 arată că zeci de locatari au sunat la 112, speriaţi de zgomotul petardelor şi artificiilor. Poliţiştii au confiscat peste 50 de kilograme de obiecte pirotehnice şi au dat sute de amenzi. A fost începutul de an când pocnitorile s-au găsit pe toate drumurile şi s-au vândut ca pâinea caldă.

Craiovenii au postat pe reţelele de socializare zeci de mesaje, nemulţumiţi de numărul mare de artificii, petarde şi pocnitori aruncate pe străzile oraşului. 

"A fost cumplit, anul acesta parcă au avut liber să arunce cu orice le-a căzut în mână", "La noi la bloc, ziceai că e război. Din toate colţurile se auzeau pocnitori. Inclusiv pe casa scărilor", au scris nemulţumiţi oamenii.
 

Distracţia a băgat în spital 15 oameni, ultimul fiind un copil de 9 ani care a avut nevoie de îngrijirea medicilor de la Secţia Chirugie Plastică a Spitalului de Urgenţă din Craiova.

Poliţiştii craioveni susţin că au fost luate toate măsurile pentru împiedicarea comercializării de articole pirotehnice interzise de lege, iar cei care au fost prinşi au fost imediat sancţionaţi. "Poliţiştii au confiscat 50 de kilograme de materiale pirotehnice. Au fost aplicate 266 de sancţiuni, a căror valoare se ridică la peste 112.000 de lei", au declarat reprezentanţii IPJ Dolj.

Craiova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite