Un cal a fost omorât în bătaie şi abandonat pe o stradă din Craiova

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Calula  fost omorât în bătaie şi abandonat

Un cal a fost omorât în bătaie în această dimineaţă pe o stradă din Craiova. Oamenii legii fac cercetări pentru cruzime faţă de animale.

Calul a fost găsit în această dimineaţă abandonat pe strada Aleea 1 Şimnic din Craiova. Trei bărbaţi au fost duşi la audieri, iar oamenii legii încearcă acum să stabilească cum a murit animalul. „În urma sesizării primite am reuşit să îi identificăm pe cei trei bărbaţi care se aflau în vehiculul cu tracţiune animală. Cadavarul animalului a fost ridicat, iar în urma autopsiei se va stabili cauza decesului. În urma rezultatului autopsiei se va face încadrarea juridică a faptei. În acest moment se facă cercetări pentru cruzime faţă de animale“, a spus Alin Apostol, purtatorul de cuvant din cadrul Inspectoratului de Politie al Judetului Dolj. 

Oamenii au declarat că este inuman să omori un animal în bătaie. „Nu îmi vine să cred că au omorât calul în bătaie. L-am văzut în această dimineaţă plin de sânge acolo pe marginea drumului. Cei care i-au făcut aşa ceva riscă să facă închisoare. L-au bătut şi l-au abandonat“, a povestit Cristian Stanciu.

Daca se va dovedi că animalul a fost omorât cu cruzime, indivizii riscă să se aleagaăcu amendă penală de pâna la 10.000 de lei sau poate sta pâna la trei ani după gratii. 

Craiova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite