Stadionul „Ion Oblemenco“ a rămas în paragină de doi ani. O parte din scaune au fost distruse, iar peste tot au fost aruncate gunoaie

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Craiovenii susţin că de aproximativ doi ani de când echipa lor de suflet a fost dezafiliată, nimeni nu a mai investit nici măcar un leu în stadionul „Ion Oblemenco“. O parte din scaune au fost distruse, peste tot au fost aruncate gunoaie, iar prin crăpăturile de beton au crescut arbuşti.

Oamenii îşi aduc aminte cu drag ce atmosferă de vis era odată pe stadionul din Craiova „ Tribunele erau pline, iar suporterii cântau imnul Universităţii Craiova. Acum de când echipa a fost dezafiliată, din păcate nimeni nu s-a mai interesat de absolute nimic. Nu îmi vine să cred că acest stabion este în paragină. Peste tot sunt gunoaie şi câini vagabonzi “, a spus Ionuţ Tică.
  
”În Ion Oblemencu nu s-au mai investit bani pentru că este pe rol un proces cu finanţatorul Adrian Mititelu, pentru evacuarea acestuia. Aşteptăm ca litigiul să se încheie, iar apoi dacă vom avea bani vom îl vom reface, vom face igenizarea şi curăţarea acestuia”,a declarat Lia Olguţa Vasilescu, primarul Craiovei.

Stadionul Ion oblemenco a fost deschis pentru prima dată pe 29 octombrie 1967 şi se numea Stadionul Central. În anul 2008, imediat după moartea celui mai iubit fotbalist Ion Oblemenco, stadionul poartă numele jucătorului.  

Craiova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite