Şeful Clinicii de Hematologie din cadrul Spitalului „Filantropia”, trimis în judecată pentru trafic de influenţă

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Dragoş Gabriel Găman, şeful Clinicii de Hematologie din cadrul Spitalului „Filantropia” Craiova, este acuzat de comiterea infracţiunii de influenţă. Medicul a fost prins în flagrant în timp ce primea mită.

Şeful Clinicii de Hematologie din cadrul Spitalului „Filantropia” Craiova a fost prins în flagrant în timp ce primea 500 de euro de la Silvia Gună. Femeia i-a spus medicului că vrea să îşi pensioneze mama pe caz de boală. Pentru acest favor doctoral a cerut mită. Banii au fost daţi câteva zile mai târziu în biroul lui Dragoş Gabriel Găman.

Şeful Clinicii de Hematologie din cadrul Spitalului „Filantropia” Craiova a fost reţinut, iar magistraţii Tribunalului Dolj au decis să fie arestat la domiciliu.  Dragoş Gabriel Găman a cerut pe data de 11 august revocarea  măsurii, însă instanţa a respins cererea ca nefondată. „Respinge cererea inculpatului privind părăsirea imobilului în care execută măsura arestului la domiciliu ca nefondată. Menţine măsura arestului la domiciliu a inculpatului Găman Gabriel Dragoş dispusă prin încheierea  nr.87 din 20.06. 2014 a Tribunalului Dolj. Fixează termen pentru pronunţarea asupra cererilor şi excepţiilor ridicate de inculpat în data de 02.09.2014”, se arată în încheierea instanţei.

Dragoş Gabriel Găman a mai fost implicat în anul 2010 într-un scandal. În urma unui control au fost găsite stocuri mari de medicamente pentru bolnavii de cancer. Cu toate acestea, pacienţii erau trimişi să îşi cumpere de la farmacie tratamentul necesar.

Stocul de medicamente cumpărat la vremea respectivă erau pe cale să expire.

Procesul şefului Clinicii de Hematologie din cadrul Spitalului „Filantropia” Craiova a fost amânat de magistraţii Tribunalului Dolj pentru data de 2 septembrie. 

CraiovaPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite