O tânără s-a aruncat de la etajul 3 al unui bloc din Craiova după ce ar fi fost violată

0
Publicat:
Ultima actualizare:
politia

Fata, în vârstă de 23 de ani, a fost găsită de o vecină care a sunat imediat la 112. A spus că ar fi recurs la gest de teamă că bărbatul cu care se afla în apartament o va viola din nou.

Tânăra este din comuna doljeana Vârtop şi a fost găsită de o vecină vineri, in jurul orei 3 dimineaţa, în faţa blocului unde locuia ocazional. Fata acuza dureri la membrele inferioare, dar era conştientă. I-a povestit femeii că în apartamentul său este este un bărbat care ar fi violat-o. Vecina a sunat la 112. La faţa locului au ajuns un echipaj SMURD şi poliţişti de la Secţia nr 5 Craiova.

Din primele cercetări reiese ca tânăra ar fi cunoscut un bărbat prin intermediul unui site si ar fi acceptat sa-l întâlnească pentru a întreţine relaţii sexuale. Bărbatul, in vârsta de 28 de ani, s-a deplasat in apartamentul unde fata locuia ocazional. Tânărul a fost identificat la câteva ore după ce femeia s-a aruncat de la etaj. Le-a spus poliţiştilor ca nu înţelege de ce a recurs la acest gest. El a povestit că, la un moment dat, fata ar fi spus că se simte rău, a spus ca merge sa bea nişte apă şi s-a aruncat de la etaj. Bărbatul a mai susţinut că s-a speriat şi a fugit.

"La faţa locului s-au deplasat poliţiştii, care au identificat o tânără de 23 de ani, din comuna Vârtop, care acuza dureri în zona membrelor inferioare şi care a declarat că ar fi fost violată de un bărbat şi că s-ar fi aruncat de la etajul trei al blocului respectiv pentru a scăpa. Tânărul respectiv nu a fost găsit la fata locului. Ulterior, la sediul Secţiei 5 Poliţie Craiova, s-a prezentat un tânăr de 28 de ani, din comuna Moţăţei, care a precizat că ar fi contactat-o pe tânăra în cauză prin intermediul unui site, în scopuri sexuale, şi s-ar fi deplasat la apartamentul unde acesta locuieşte ocazional", se arată într-un comunicat al IPJ Dolj.

Tânăra este internata acum la spitalul de urgentă Craiova. Când au preluat-o, medicii i-au făcut testul Covid şi au constat ca era pozitivă.

În cauză, poliţiştii au întocmit un dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de viol.

Ulterior, cercetările au fost preluate de către un procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Dolj, fiind continuate sub aspectul săvârşirii infracţiunii de tentativă la omor.

După administrarea probatoriului, se vor dispune măsuri legale.

Vă recomandăm să citiţi şi:

SURSE Tensiuni în PNL pe tema unui Guvern cu PSD. Marile probleme: locul şefului liberal în noul Guvern, relaţia Cîţu-Ciucă şi pericolul scindării exemple. 

Un medic reclamă tupeul pacienţilor cu coronavirus, nevaccinaţi şi care nu cred în boală, dar care le spun doctorilor cum să-i trateze

Craiova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite