Marcel Popescu ar putea reveni la Universitatea: „Am buletin alb-albastru de Craiova“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Fostul preşedinte al Universităţii Craiova din anii ’90, Marcel Popescu, pare aproape de o revenire la gruparea din Bănie.

Impresarul oltean a urmărit meciul cu Astra alături de finanţatorul Adrian Mititelu, care ar fi tentat să-l readucă pe Popescu în conducerea clubului, în calitate de preşedinte.

Agentul de jucători nu a confirmat, dar nici nu a infirmat eventuala mutare. „Dacă eram preşedinte stăteam la birou, nu în tribune, ca suporterii. Dar mi-ar place să mai aduc încă un titlu la Craiova, cum am făcut în 1991. Nu este nimic imposibil şi nimic rău să-ţi doreşti ceva, dar important este să şi realizezi. Cine credea că CFR Cluj poate lua titlul? Sau Urziceniul?“, a comentat Marcel Popescu, care a avut o contribuţie importantă la succesul grupării clujene, prin jucătorii pe care i-au adus în Gruia.

Popescu a ţinut să precizeze că, deşi stă mult plecat din Bănie, are în continuare buletin de Craiova şi, mai mult, acesta este alb-albastru. „Nu m-am mutat din oraş. Am şi voi avea buletin de Craiova. Este chiar alb-albastru“, a spus impresarul, dând de înţeles că Ştiinţa a rămas echipa sa de suflet.

CraiovaPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite