Manele cu conotații sexuale, la balurile de boboci din Craiova. „Au ajuns să le arate pe scenă și cum se face“ VIDEO

0
0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un liceu renumit din Craiova este arătat cu degetul după ce în spațiul public au apărut imagini de la petrecerea elevilor de clasa a IX-a. Artistul Luis Gabriel, anunțat pe afișul evenimentului drept "special guest". este acuzat că a cântat în fața minorilor melodii obscene.

Captură VIDEO
Captură VIDEO

Manelele cântate pe scenele liceelor, la balurile bobocilor sau cele de absolvire, au devenit o obișnuință. Anul acesta a venit rândul Colegiului Național Elena Cuza din Craiova să "gafeze", spun mulți dintre părinți. Solistul Luis Gabriel a fost așteptat cu interes de toți participanții la Balul Bobocilor. Acesta a urcat pe scenă, a fredonat cu elevii mai multe melodii apoi a început să cânte alt gen de melodii.

"Nu se poate să urci pe o scenă și să cânți << Hai dârla, dârla, dârla como’ fantastic/ Sex frontal, sex orizontal/Hai vino Carolina că să ți-o fac iar". Iar apoi să te așezi tu, marele artist la orizontală și să faci mișcări obscene. Grav este că la spectacol au asistat și profesori și nimeni nu a avut nicio reacție", au declarat mai mulți părinți care au dorit, însă, să nu le fie divulgate numele.

Alți părinți au confirmat că au văzut și ei imaginile de la Balul Bobocilor, dar spun că nu li se pare că s-a întâmplat ceva grav. "Asta este muzica pe care o ascultă copiii în ziua de azi. Și la școală, și acasă și peste tot. Nu știu de ce ne mirăm atât. Asta e generația lor!", au declarat aceștia.

"Nu vom mai organiza niciun Bal sau Banchet. Ne-am lecuit!"

Liviu Cotfasă, directorul Colegiului Național Elena Cuza din Craiova , a declarat că anul acesta i-a lăsat pe elevi să aleagă ce soliști să invite la Balul Bobocilor. "I-am avertizat pe organizatori. Fără cuvinte obscene! Din păcate, observ că lucrurile nu au stat așa. Am luat o decizie: Nu vom mai organiza niciun Bal al bobocilor, niciun Banchet de absolvire. Ne-am lecuit!", a declarat profesorul Cotfasă.

Conform gds.ro și la Colegiul Național Carol I, tot din Craiova, unii părinți s-au plâns de versurile artiștilor invitați să cânte la balul bobocilor. Aceștia, potrivit sursei citate, ar fi folosit cuvinte triviale, menite să îi provoace pe elevi la consum de droguri, violență sau acte sexuale.

CraiovaPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite