Lia Olguţa Vasilescu, ironică pe Facebook după rezultatul alegerilor prezidenţiale 2014: „Aşteptăm Diaspora acasă după ce şi-a luat ţara înapoi“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Lia Olguţa Vasilescu
Lia Olguţa Vasilescu

Primarul  Craiovei, Lia Olguţa Vasilescu, a postat în această dimineaţă pe pagina personală de Facebook următorul mesaj: „Nu mai am curajul să demolez stadionul Oblemenco, pentru a construi unul nou!”.

Noul stadion din Craiova ar fi trebuit să aibă o capacitate de 30.854 de locuri, 624 de locuri pentru presă şi 222 de locuri pentru persoanele cu dizabilităţi. Durata estimată a contractului este de 17 luni. 

„Vă cer iertare, doljeni care aţi votat 60 la suta Victor Ponta, că nu mai am curajul să demolez stadionul Oblemenco, pentru a construi unul nou!... Poate se va construi la Sibiu sau mai ştiu eu unde... Mi-e greu să cred că va fi în Oltenia... Azi nu mai am curaj să vă spun că promisiunea mea se va împlini... Aşteptăm Diaspora acasă după ce şi-a luat ţara înapoi şi locurile de munca promise, astfel încât şomajul să fie zero, ca la Sibiu... Noi punem la dispoziţie terenul gratis şi lipsa taxelor şi impozitelor locale. Am înţeles că investitorii vin la pachet cu Johannis. Îi aşteptăm!”, a postat pe pagina de facebook Lia Olguţa Vasilescu.

Noul stadion care va fi construit în Craiova va costa 55 de milione de euro. Proiectul este finanţat în proporţie de 90% de MDRAP, prin Compania Naţională de Investiţii, şi 10% de Primăria Municipiului Craiova.
 

Craiova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite