Iustin Covei, fiul judecătorului Marin Covei, condamnat la 6 ani de închisoare cu executare. Beizadeaua Craiovei este acuzată de infracţiuni informatice

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Iustin Covei este fiul unui judecător din Craiova FOTO Mediafax
Iustin Covei este fiul unui judecător din Craiova FOTO Mediafax

Iustin Covei, fiu de judecător şi personaj cunoscut în Craiova, a fost condamnat astăzi la 6 ani de închisoare cu executare pentru o fraudă bancară de proporţii.

„Băiatul lui tata” a fost filmat în timp ce sustrăgea bani de la un bancomat aflat chiar lângă sediul poliţiei din Capitală. Sentinţa dată de magistraţii Curţii de Apel Bucureşti este definitivă. 19 persoane au fost ridicate în anul 2009 din Craiova, iar printre suspecţi şi Iustin Covei. Inculpaţii sunt acuzaţi de comiterea infracţiunii de fraudă informatică. Potrivit celor care instrumenteaza cazul, grupările ar fi fost coordonate de Jean Marin Mihaila zis „Jan” , Drivan Florin Nicolae, zis „Fulgerica” ,Ionel Calin, zis „Nixon”, Covei Iustin si Halanei Petre.

Cazurile în care a fost implicat Iustin Covei:

Aprilie 2002. A distrus un Oltcit pentru că nu i-a plăcut faţa şoferului. Dosarul penal a fost soluţionat cu neînceperea urmăririi penale (NUP)

Mai 2003. A fost prins la volanul unui BMW neînmatriculat şi fără permis de conducere. Soluţia: NUP

Ianuarie 2004. A intrat armat într-un bar, împreună cu 10 prieteni. Dus la Secţia 3 de Politie, Covei a lovit un subofiţer. A fost condamnat doar la trei luni de închisoare, cu suspendare şi 12 luni de supraveghere

Februarie 2004. A provocat un grav accident rutier, conducând cu viteză excesivă un autoturism Mitsubishi neînmatriculat. Soluţia: două luni de detenţie, dar tot cu suspendare.

Aprilie 2004. A intrat cu un scuter într-o maşina a Poliţiei. A fost doar amendat

August 2005. Iustin Covei a fost reţinut după ce împreună cu amicii săi au dezbrăcat în plină stradă un tânăr.

Ianuarie 2006. Iustin Covei este acuzat că a facut o glumă proastă la o petrecere. O tânără care a vrut să se aşeze pe un fotoliu a nimerit într-un cuţit lăsat cu lama în sus.

Iulie 2006. Băiatul judecătorului a agresat pe stradă un tânăr.

Februarie 2008. Iustin Covei a vrut să se facă remarcat la un raliu, însă a fost refuzat, iar din această cauză a făcut scandal.

Decembrie 2008. Iustin Covei a fost implicat într-o nouă altercaţie în trafic.

Vom reveni cu amănunte!
 

Craiova



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite