FOTOGALERIE Noi imagini-spion cu Fordul de Bănie. Vezi aici ce au schimbat americanii la modelul B-Max!

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Ford a adus mici modificări conceptului B-Max. Foto: autowereld.com
Ford a adus mici modificări conceptului B-Max. Foto: autowereld.com

Jurnaliştii de la Autowereld au publicat recent noi imagini ale prototipului B-Max, care urmează să fie lansat în producţie în prima jumătate a anului viitor la fabrica de automobile din Craiova.

În noile imagini, realizate la testele pe care Ford le efectuează în Belgia, se observă faptul că Ford a păstrat elementele caracteristice ale modelului B-Max: lipsa montantului central şi uşile culisante. Singurele diferenţe notabile faţă de fotografiile precedente sunt reprezentate de mânerele portierelor şi roţile mai mici ale maşinii.

B-Max, lansat în producţie în mai


Reprezentanţii Ford au anunţat că au realizat la Craiova 13 prototipuri B-Max şi 13 motoare de tip Fox, în cazul ambelor lansarea în producţie fiind programată pentru primăvara anului viitor. Potrivit autorităţilor locale, B-Max va fi lansat în producţie în luna mai a anului viitor, iar motorului EcoBoost de un litru în trei cilindri în aprilie.

Click pe poze pentru a vedea o GALERIE FOTO!

Ford a adus mici modificări conceptului B-Max. Foto: autowereld.com

În prezent, în uzina Ford de la Craiova se fac pregătiri pentru înlocuirea vechilor linii de producţie cu unele noi, producţia modelului Transit Connect fiind mutată la uzinele din Valencia. Primarul Antonie Solomon a declarat că, potrivit reprezentanţilor Ford, valoarea investiţiilor făcute în fabrică până la nivelul acestei luni a ajuns la 500 milioane de euro, conducerea Ford România spunând că în prima parte a anului viitor se vor mai investi alte 175 milioane de euro.

Craiova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite