FOTO: Un bărbat din  Dolj vindecă arsurile cu cremă din grăsime de oaie

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Bărbatul susţine că unguentul împotriva arsurilor face minuni
Bărbatul susţine că unguentul împotriva arsurilor face minuni

Constantin Pârvuloiu, în vârstă de 53 de ani, din comuna doljeană Şimnicu de Sus, a inventat o cremă pentru persoanele care au suferit arsuri.

Doljeanul a obţinut, anul trecut, certificat de brevet pentru unguentul la care a muncit patru ani. „Crema este foarte bine tolerată de organism şi nu produce efecte secundare. Din punctual meu de vedere este un unguent destinată suprafeţelor traumatizanet prin arsură, pentru regneraea pielii şi conţine: grăsime de oaie, ceară de albine, ulei de floarea soarelui şi albuş de ou şi trebuie neapărat păstrat  la frigider. Am primit medalia de aur pentru invenţia mea la Geneva, Germania, Belgia, Republica Moldova şi Taiwan”, a povestit inventatorul.

Fonduri pentru promovarea produsului

Constantin Pârvuloiu susţine că, înainte să primească certificatul de inventator, crema a fost testată pe un pacient care avea arsuri pe 30% din suprafaţa corpului.„După trei săptămâni s-a vindecat complet. Îmi doresc foarte mutl ca acest produs să ajungă în unităţile spitaliceşti. În perioada următoare voi implementa un proiect eligibil pentru a putea obţine fonduri europene. Doar aşa visul meu poate fi dus la îndeplinire”, a mai declarat bărbatul.

Constantin Pârvuloiu a mai declarat că a prezentat unguentul mai multor manageri de spitale, însă nimeni nu l-a contactat pentru a încheia un contract.„Preţul de producţie nu este unul foarte mare, dar cred că nimeni nu este interesat să audcă ceva nou pe piaţă şi care să dea rezultate. Crema trebuie neapărat păstrată la frigider”, mai spus invetatorul din Craiova.

Craiova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite