First Bank a lansat o ofertă pentru credite ipotecare

0
Publicat:
Ultima actualizare:

First Bank a lansat o ofertă foarte avantajoasă pentru credite ipotecare, ce permit inclusive refinanțarea în condiții avantajoase a creditelor existente.

image

În încercarea de a afla cât mai multe detalii, am pus câteva întrebări directorului regional al First Bank, filiala Craiova, Ovidiu Bazăverde, un specialist de 43 de ani care a terminat Facultatea de Științe Economice din Craiova s-a angajat în sistemul bancar, unde lucrează și în prezent.

R: First Bank a lansat o ofertă de refinanțare a creditelor ipotecare. În cât timp se poate rambursa creditul?

Ovidiu Bazăverde: Termenul de rambursare este flexibil, de până la 360 luni.

R: Care este suma maximă pe care o puteți oferi?

Ovidiu Bazăverde: Suma maximă pentru care se poate aplica este de 500.000 EURO.

R: Care este dobânda pe care o aplicați?

Ovidiu Bazăverde: Clienții au posibilitatea de a alege oferta cu dobândă fixă de la 6,89% în primii 5 ani și marjă 2,65% + IRCC, începând din anul 6 sau cu dobândă variabilă de la 2,29% + IRCC.

R: Debitorul poate avea coplătitori? Ce persoane pot fi acceptate?

Ovidiu Bazăverde: Desigur, clientul poate avea coplătitori. Pot fi până la 3 coplătitori, iar aceștia pot fi soțul/soția, partenerul/partenera, părinți, copii, frați.

R: Există și alte facilități pe care First Bank le poate oferi?

Ovidiu Bazăverde: First Bank oferă o gamă largă de produse și servicii financiare ce se adresează atât clienților persoane fizice cât și persoanelor juridice și întreprinderilor mici și mijlocii. Produsele uzuale adresate persoanelor fizice sunt cele de cont curent - unde clienții au posibilitatea de a alege pachetul ce se pliază cel mai bine pe nevoia lor, cardurile de credit și creditele de nevoi personale/refinanțare a altor credite similare.

Pe lângă aceste facilități, First Bank are și alte facilități foarte avantajoase pentru împrumutați precum:

- Costurile notariale aferente ipotecii atât în cazul creditelor noi cât și în cazul refinanțărilor externe (credite ipotecare acordate de alte instituții financiare) vor fi plătite de bancă (în limita a 2000 lei).”

- Rată lunară mai mică;

- Plata taxei de evaluare la contractare pentru bunul imobil care se va lua în garanție în cazul creditelor de investiții imobiliare noi cât și cele cu refinanțare va fi suportată de către bancă.

Craiova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite