Droguri trimise prin curier rapid. Doi tineri au fost prinşi când încercau să ridice un colet cu 4 kilograme de cannabis

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Doi tineri au fost prinşi când ridicau un colet de 4 kilograme de cannabis Foto:Arhiva
Doi tineri au fost prinşi când ridicau un colet de 4 kilograme de cannabis Foto:Arhiva

Poliţiştii de la crimă organizată şi procurorii DIICOT-Craiova au efectuat 12 percheziţii domiciliare. În vizor sunt cinci persoane suspectatecă s-ar fi ocupat cu traficul de droguri.

Doi bărbaţi au fost prinşi în flagrant în timp ce ridicau un colet care conţinea aproximativ 4 kilograme de cannabis. Drogurile ar fi fost trimise din Spania, iar cei doi, cu vârstele de 22 şi 25 de ani, urmau să le comercializeze pe raza judeţului Dolj. „Din cercetări a reieşit că, mai multe persoane, organizate într-o grupare infracţională, ar fi introdus în ţară, pe ruta Spania - România, importante cantităţi de cannabis şi rezina de cannabis. Pentru documentarea întregii activităţi infracţionale, la data de 27 mai a.c., au fost efectuate 8 percheziţii domiciliare în judeţul Dolj. De asemenea, la data de 2 iunie, poliţiştii şi procurorii au efectuat alte 4 percheziţii domiciliare, la locuinţele celor în cauză“, se arată în comunicatul emis de Poliţia Română.

De la locuinţele suspecţilor au fost ridicate în urma percheziţilor aproximativ 5 grame de fragmente vegetale de cannabis, un comprimat MDMA, 13 telefoane mobile, un laptop, 4 grindere, 8.650 de lei şi 1.150 de euro.

Doi bărbaţi au fost reţinuţi pe data de 27 mai, iar a doua zis au fost arestaţi pentru trafic de droguri. 

Pe data de 2 iunie alte două persoane au fost reţinuţi pentru 24 de ore, urmând să fie prezentaţi instanţei cu propunere de arestare preventivă,  iar faţă de un alt membru s-a dispus măsura controlului judiciar, pentru 60 de zile.

Craiova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite