Cum i-au dispărut oile din curte unui bărbat din Dolj. „Am crezut că mor când am văzut“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un bărbat din comuna doljeană Afumaţi a sunat la 112 când a mers să dea de mâncare ovinelor pe care le creştea şi a sesizat că acestea dispăruseră din curte. Poliţiştii au început imediat căutările.

Bărbatul de 74 ani din comuna doljeană Rast avea opt oi în curte. În dimineaţa zilei de 25 noiembrie, când s-a trezit, omul a sesizat că toate ovinele dispăruseră. "Am crezut că mor când am văzut. Nu ştiu cum le-au furat, n-am auzit zgomote azi noapte prin curte", le-a spus bărbatul poliţiştilor. Căutările au început imediat, iar primii vizaţi au fost doi vecini.

"În urma activităţilor investigative desfăşurate de poliţiştii secţiei, cu sprijinul colegilor din Băileşti, au fost identificaţi doi bărbaţi, de 35, respectiv 30 de ani, din Afumaţi, bănuiţi de săvârşirea acestei fapte.

Oamenii legii au stabilit faptul că, în noaptea de 24-25 noiembrie, în intervalul orar 00.00-01.00, cei doi bărbaţi ar fi sustras ovinele de la domiciliul persoanei vătămate. Apoi, aceştia le-ar fi transportat în Băileşti. Cei doi intenţionau ca ieri dimineaţă să vândă oile unui bărbat din localitate. Prejudiciul cauzat a fost recuperat în totalitate, prin restituirea ovinelor persoanei vătămate", au precizat reprezentanţii Poliţiei.

În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt calificat.

Craiova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite