Craiova: VIDEO/ Bercea Mondial nu a putut să îşi citească declaraţia în faţa instanţei

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Judecătorii Curţii de Apel din Craiova i-au dat cunoscutului interlop să citească declaraţia dată în boxa acuzaţilor. Anghel Sandu a luat cele doi foi, s-a uitat la el şi cam atât. Bercea Mondial nu ştie să scrie şi să citească.

Familia lui Bercea Mondial vrea cu orice preţ să îl scoată din arest. Astăzi au mai angajat un nou avocat. Liviu Belulescu, care de-a lungul anilor a fost apărătorul mai multor persoane certate cu legea din Bănie. Acesta i-a reprezentat, pe Farid Jahani, zis Paul Valută, în dosarul fraudei de 2,2 milioane de euro de la BRD Craiova, sau pe fiul judecătorului Marin Covei, Iustin, cercetat în 2005 pentru ultraj contra bunelor moravuri.

Citiţi şi: VIDEO Justiţia lui Bercea

image

„Jur pe icoană că nu Bercea l-a înjunghiat“

Soţia lui Anghel Sandu zis şi Bercea Mondial susţine că nu soţul ei ar trebui să stea în arest. „Jur pe icoană că nu Bercea l-a înjunghiat. Stau aici la poliţie toată ziua. Nu îmi vine să plec acasă fără el. Băiatul meu de 14 ani l-a lovit pe Mercedes.“, a spus femeia.

image


Sandu Anghel, cunoscut drept Bercea Mondial, a fost arestat preventiv pe data de 20 februarie  pentru tentativă de omor calificat, ultraj contra bunelor moravuri şi tulburarea gravă a ordinii şi liniştii publice. El este acuzat că, joi seară, şi-a înjunghiat un nepot, pe Ionuţ Anghel (17 ani), zis Mercedes, într-un bar din Drăgăneşti-Olt.

image


A făcut avere din cerşetorie

 Sora interlopului oltean, acuzat de anchetatori că a clădit un „imperiu imobiliar“ cu bani obţinuţi din evaziune fiscală şi cămătărie, îşi apără fratele: „Domnul Bercea a făcut bani cinstiţi. A fost omul cu familia la cerşit, în Germania, de ce vă luaţi de el?“ , a spus femeia.

image
image

Case construite ilegal

Primăria Slatina încearcă de patru ani să obţină în instanţă dreptul de a demola trei imobile construite fără autorizaţii sau cu autorizaţii false. Primarul Slatinei, Darius Vâlcov, a recunoscut că primăria nu a reuşit să-l facă pe Bercea să intre în legalitate.

image

Case construite după acelaşi model

Clădirile lui Bercea Modial au cam aceeaşi arhitectură, iar cele de pe bulevard, amplasate una lângă alta seamănă izbitor. Majoritatea clădirilor clanului Sandu din Slatina sunt spaţii comerciale, amplasate în zone bune ale oraşului. Două dintre vilele ridicate illegal în care stau membrii familiei se află pe strada Piteşti şi pe Aleea Tipografului. Pe Bulevardul Al. I. Cuza, Sandu Anghel deţine cinci clădiri unde funcţionează magazine de îmbrăcăminte, piese auto şi baruri.

image

Remus Rădoi un alt interlop, care îl copiază pe Bercea

Remus Rădoi zis şi Codiţă este un alt interlop din Caracal, care de ani buni se duşmăneşte cu Bercea Mondial. Codiţă a adoptat aceaşi tactică ca şi Anghel Sandu. Şi-a constuit imobile fără autorizaţie de construcţie. A fost implicat în scandaluri cu focuri de armă în plină stradă nu  apăţit nimic. Ba mai mult, le-a spus poliţiştilor că el este victima.

În urmă cu doi ani  Radoi  a fost acuzat că ar fi tâlhărit un barbat, in sediul unei banci din oras.

Stai pe craiova.adevarul.ro şi află ce în ce scandalurii au fost implicaţi interlopii din Bănie de-a lungul timpului   

Craiova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite