Craiova va fi condusă de trei femei, toate de la PSD. Un consilier local de la PNL şi-a trădat tabăra politică

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Olguţa Vasilescu primar

Lia Olguţa Vasilescu  a reuşit să convingă un liberal să treacă în tabără sa, chiar înainte de începerea şedinţei Consiliului Local Municipal. "Ruşine, trădătorule, ruşine!", i-au strigat colegii acestuia din PNL.

Şedinţa Consiliului Local a fost plină de surprize. Pentru fotoliile de viceprimari au candidat: Rela Filip şi Daniela Barbu (ambele PSD), Marian Vasile (PNL) şi Cezar Drăgoescu  (USR Plus). 

După ce au pierdut fotoliul de primar, PNL şi USR Plus au sperat ca măcar viceprimarii să fie de dreapta, mai ales că deţineau majoritatea. Adică aveau un consilier în plus.

Nu s-a întâmplat, însă, aşa. Dan Diaconu de la PNL a trecut în tabăra celor de stânga, astfel că PSD a câştigat ambele fotolii de viceprimar cu câte 14 voturi, iar de acum deţine majoritatea, alături de PER, partid condus la Dolj de fostul primar Antonie Solomon.

„Ruşine, trădătorule, ruşine... Ruşine, Dan Diaconu, ţi-ai bătut joc de toată munca noastră", i-a strigat colegii de partid.

Primul care a reacţionat imediat a fost Vlad Voiculescu, liderul Plus Bucureşti. El a povestit şi cine este trădătorul.

„La Craiova dreapta nu a reuşit să câştige primăria dar avea majoritate în Consiliul Local. Asta însemna şi că putea alege viceprimarii. Important. Avea şi putea. Nu mai poate. Astăzi, domnul Dan Diaconu, ales Consilier Local pe listele PNL şi finul domnului Pavel Badea, fost candidat PNL la primărie, a uitat că USL nu mai există şi a votat cu PSD.  Ambii viceprimari au fost impuşi de către PSD. Cu asta, Craiova va avea întregul executiv controlat de PSD.  Olguţa Vasilescu (PRM, acum PSD) cu Solomon (PCR, UNPR, FSN, PSD, PDL, PP-DD, PRO, acum PER) controlează jocul. Mă întreb şi eu alături de colegii şi prietenii de acolo câţi ani va trebui să mai îndure Craiova şi ţara asta această cumetrie transpartinica greţoasă? PS fiul fostului candidat PNL la Primăria Craiovei candidează pe un loc eligibil din partea PSD la Camera Deputaţilor", a scris Vlad Voiculescu pe pagina sa de facebook.

Dan Diaconu nu a putut fi deocamdată contactat pentru a formula un punct de vedere cu privire la decizia sa de a vota împotriva propriului partid. Cert este că el va fi aproape sigur exclus din PNL pentru decizia luată, caz în care îşi va pierde mandatul.

Vă recomandăm să citiţi şi:

Avocatul lui Gheorghe Dincă, amendat de magistraţii din Olt. Familiile victimelor: „Îşi bat joc de noi!” VIDEO

Cum a ajuns un şofer român să fie anchetat pentru gesturi obscene. „L-a văzut dezbrăcat şi a anunţat poliţia“

Craiova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite