Craiova: UPDATE / Trică a dat cu picioarele în maşina lui Mititelu şi s-a ales cu dosar penal

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Eugen Trică şi Adrian Mititelu au avut un conflict la antrenamentul Ştiinţei chiar în faţa jucătorilor. Purtătorul de cuvântul al IPJ Dolj a recunoscut că patronul Universităţii a depus o plângere la Secţia 6 Poliţie împotriva lui Trică pentru distrugerea maşinii sale.

Adrian Mititelu l-a demis pe antrenorul instalat în urmă cu doar cinci zile, astfel că pentru meciul de luni, contra lui CFR Cluj, de pregătirea echipei se ocupă singurul secund rămas, George Biţă.

Nu este însă exclus ca, în disperare de cauză, oltenii să apeleze la Mark Wotte, antrenorul suspendat în urmă cu cu o săptămână. Olandezul a anunţat clubul printr-o scrisoare că nu are de gând să renunţe la contract decât dacă i se plăteşte tot salariul pe sezonul viitor, aproximativ 200.000 de euro. "Dacă mă cheamă, mă întorc", a spus Wotte.

Aflat la Bucureşti, Trică nu a dorit să comenteze incidentul cu Mititelu, „pentru că echipa are nevoie de linişte în aceste zile“.

Vezi şirul evenimentelor:

Ora 22.30 Antrenorul interimar al Ştiinţei, Eugen Trică, se află în drum spre Bucureşti, unde locuieşte soţia sa, Lorena Balaci, fiind însoţit de Ilie Balaci. În schimb, jucătorii au plecat din Craiova şi s-au cantonat la Calafat, pentru a nu exista suspiciuni că ar putea fi contactaţi de oficialii de la CFR Cluj.

Ora 22.00 Eugen Trică a dezvăluit unor apropiaţi un aspect al nemulţumirilor sale. Pentru a-i motiva pe fotbalişti să învingă CFR-ul, Trică i-ar fi propus lui Mititelu să acorde o primă la victorie, însă acesta din urmă a refuzat. Pentru a înlătura orice suspiciune, Adrian Mititelu a vrut să confişte telefoanele tuturor celor din club, dar Trică nu a fost de acord.

Mai mult, patronul ar fi dorit să se implice personal în pregătirea echipei, avizat şi de faptul că Trică se află în relaţii bune cu oficialii din Gruia, de când a evoluat la Cluj, lucru care l-a iritat la culme pe jucător. Cei doi au avut un schimb dur de replici, Trică ar fi sărit să-l bată pe Mititelu, apoi, la ieşire, şi-a vărsat nervii pe maşina patronului, spărgându-i parbrizul şi un far. Mititelu a anunţat Poliţia. 

Ora 21.40 Purtătorul de cuvântul al IPJ Dolj, Amelia Căprărin a confirmat existenţa unei reclamaţii: „Într-adevăr, există o plângere a domnului Adrian Mititelu pentru distrugere. Se vor efectua cercetări şi se va întocmi dosarul penal dacă va fi nevoie“. Eugen Trică este considerat „suspectul principal“ şi se va alege cu dosar penal pentru distrugere.

Adrian Mititelu a fost audiat două ore şi jumătate de procurorii DNA

În cearta lor, Trică l-ar fi acuzat pe Mititelu (foro sus) că îşi bate joc de el şi că nu îl lasă să se ocupe de echipă. Mai mult, Eugen Trică a susţinut varianta că Universitatea va retrograda indiferent de locul ocupat în clasament, din cauza faptului că nu ar primi licenţa pentru sezonul viitor.

Pe de altă parte, se pare că Mititelu i-ar fi reproşat ceva lui Cosmin Gângioveanu, iar Trică l-a apărat pe jucător.

Altfel, niciun component al Ştiinţei nu a putut fi contactat, având telefoanele „sechestrate“ de patron.

Craiova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite