Craiova: Superman şi Moculescu, la Romanian Music Awards

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Maestrul a fredonat refrenul şlagărului din 1976, „Noi în anul 2000”.

CRBL a adus pe scenă un bebeluş, pentru că în curând va deveni tată. Artistul le-a arătat craiovenilor şosetele sale, inscripţionate cu însemnele lui Superman.

image

Anda Adam a semănat mai mult cu Lady Gaga decât cu ea însăşi, la fel ca şi Delia, care i-a zăpăcit pe minorii adunaţi lângă scenă cu mişcări lascive şi un costum verde fosforescent.

image

Raperii Spike, Puya şi Guess Who nu şi-au auzit vocile, fiind acoperiţi de public, iar la apariţia lui Cheloo de la Paraziţii, care s-a lansat spre Marte din Piaţa Mihai Viteazul, alături de Smiley, fanii s-au dezlănţuit. Surpriza serii a fost Horia Moculescu. Acesta l-ar fi acompaniat pe Guess Who la pian, dacă instrumentul ar fi şi funcţionat, motiv pentru care maestrul s-a limitat la a fredona refrenul şlagărului din 1976, „Noi în anul 2000”.

image

Alex Velea, preferatul publicului, a debordat de energie, iar după show-ul de pe scena RMA a continuat să danseze şi să îşi aplaude colegii din tribună. Artistul a salutat Craiova la fiecare apariţie, amintind de fiecare dată că este oraşul din care a plecat pe calea succesului.

Marele absent al serii a fost Antonie Solomon, primarul suspendat al Craiovei, aflat în arest preventiv pentru luare de mită.

Craiova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite