Craiova: „Spaima lui Rahan“, de astăzi şi-n Oltenia

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Revista de benzi desenate descrie noi aventuri ale eroului care i-a cucerit pe micuţii „devoratori“ de poveşti pline de suspans.

Eduard David are doar cinci anişori, însă ştie deja ce este un erou, ce înseamnă o peripeţie, dar şi cum să pornească într-o aventură. Pe Rahan îl compară cu Tarzan. Îl vede ca pe un băiat puternic, foarte curajos şi deştept foc, iar întâmplările prin care trece acesta i se par la fel de interesante ca jocul lui preferat, cel de-a v-aţi ascunselea.

„Îmi place pituluşul, că te ascunzi şi un copil te caută peste tot“, spune prichindelul, care de luni porneşte în aventura numită grădiniţă, unde acum este la grupa mare. Mămica lui, Lavinia, este cea care are grijă că Edi să primească poveştile şi cărţile preferate.

„La primul număr Rahan a fost aşa încântat să se uite pe poze şi să urmărească ce făcea personajul de acolo“, povesteşte Lavinia David. Numărul de astăzi al revistei, al 15 – lea, distribuit împreună cu ziarul Adevărul, la preţul 7,95 lei, se împarte între „Spaima lui Rahan“, „Piatra magică“ şi „Mormântul de apă“.

Despre strămoşii lui Rahan

Colecţia este completată cu poveşti despre eroii care au făcut istorie în benzile desenate înaintea lui Rahan. Şi acest număr al revistei reaminteşteşte cititorilor că pot participa la Concursul „Rahan te trimite în Safari“ şi câştiga o excursie de trei persoane în Africa, dacă au grijă să nu rătăcească foile dezlipite de pe abţibildurile din revistă, în total 26, şi le trimit la OP 33, CP 80 Bucureşti.

Craiova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite