Craiova: Oltenii pot descoperi misterele Cambodgiei

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Colecţia de ghiduri turistice a scos pe piaţă în astăzi un volum, Cambodgia, care poate fi cumpărat la preţul de 13,99 lei.

Cambodgia, ţara templului Angkor Wat, şi-a revenit după tragedia prin care a trecut de curând. Oamenii nu pot uita că liderii khmerilor roşii au încercat să creeze o utopie rural-agrară, bazându-se pe teze maoiste şi marxist-leniniste. În 1979, vietnamezii i-au îndepărtat de la putere, însă ţara a fost sfâşiată de războaie civile şi de lupte de gherilă pentru încă 20 de ani.

Cei care rămân în zonă mai mult de o zi, de obicei, fac mai multe vizite la Angkor Wat. Şi, pentru că majoritatea atracţiilor de la Angkor Wat sunt în spaţii acoperite şi în galerii, mulţimi de oameni se adună de la răsăritul soarelui până la apus, fie ploaie, fie soare.

Cristina Mitran, din Craiova, a achiziţionat toate cărţile din colecţia de ghiduri turistice pentru a o ajuta în carieră, dar şi pentru a se informa. „Datorită meseriei pe care o am nu puteam să ratez aceste cărţi. Momentan nu am fost în niciuna dintre ţările prezentate, dar sper să ajung măcar în luna de miere. Sunt o cititoare a cărţilor Adevărul şi mi-am completat rafturile cu volumele lui Jules Verne şi cu apariţiile de cărţi verzi“, a recunoscut agentul de turism.

Volumul Cambodgia a apărut în 320 de pagini pline cu informaţii despre istoria şi cultura acestei ţări, dar şi cu sfaturi de călătorie şi sugestii pentru locuri de cazare, shopping, cultură şi divertisment.

Craiova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite