Craiova: Numărul contractelor de muncă a crescut cu aproape 10.000 în ultimele două luni

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Firmele doljene au dat drumul masiv la angajări. Cel puţin asta reiese din datele statistice publicate recent de Inspectoratul Teritorial de Muncă Dolj.

Fie pentru că noul Cod al Muncii prevede sancţiuni mult mai drastice pentru munca la negru, fie pentru că economia începe, timid, să şi revină în Dolj, judeţul are tot mai mulţi angajaţi. Potrivit datelor publicate de ITM Dolj, la sfârşitul lunii martie a acestui an în programul REVISAL erau înregistrate aproape 166.000 de contracte individuale de muncă, în timp ce la sfârşitul lunii aprilie numărul acestora a ajuns la aproape 171.000.  Statisticele arată că în doar câteva zile de la intrarea în vigoare a noului Cod al Muncii numărul contractelor individuale de muncă a ajuns la aproape 175.000. Datele au fost publicate de ITM Dolj după interogarea REVISAL pe 9 mai.

Numărul contractelor înregistrate în REVISAL este vizibil mai mare în primele luni ale lui 2011 faţă de aceeaşi perioadă a lui 2010. Dacă în perioada 1-9 mai 2010, au fost înregistrate 2.000 de astfel de contracte, în aceeaşi perioadă a lui 2011, numărul actelor de muncă a ajuns la aproape 4.000.

Craiova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite