Craiova: Marcel Popescu: „La Universitatea să vorbească doar rezultatele“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Marcel Popescu crede că autorităţile locale pot scoate echipa din criză
Marcel Popescu crede că autorităţile locale pot scoate echipa din criză

Fostul preşedinte al Ştiinţei din anii ’90 crede că la gruparea din Bănie se vorbeşte 90 la sută şi se face doar zece la sută din ce se spune.

Marcel Popescu susţine că la Universitatea Craiova este nevoie de o organizare bună a clubului pentru a se ieşi din criză. „În acest început de an, le doresc conducătorilor Ştiinţei să se organizeze cât mai repede. Dacă n-o vor face în timp alert, situaţia se va complica pentru ei. Nu vreau să fac propuneri sau scenarii maliţioase, însă trebuie să existe o organizare. În acest moment, clubul pare într-un haos total. E foarte important să ai specialişti, iar la Universitatea de ceva timp 90 la sută se vorbeşte şi doar zece la sută se face. Ar fi mult mai bine dacă ar vorbi doar rezultatele“, a spus Popescu.

Preşedintele cu care Universitatea a cucerit eventul din 1991 consideră că, dacă clubul are probleme financiare, finanţatorul Adrian Mititelu ar trebui să facă public acest lucru, iar autorităţile locale să ajute echipa. „Nu cunosc situaţia economică a echipei, însă, dacă sunt probleme, trebuie făcute publice pentru a se găsi soluţii. Este o realitate şi trebuie cerut şi ajutorul autorităţilor locale, pentru a se ieşi din criză“, a punctat Marcel Popescu. 

Acesta crede că suporterii Ştiinţei merită mult mai mult: „Publicul din Craiova este unic în România. Sunt două stadioane importante în ţară unde spectatorii nu mai vin din cauza situaţiei de la echipă: în Ghencea şi în Bănie. Întotdeauna suporterii vor fi un barometru pentru ceea ce se întâmplă la o formaţie, iar cei ai Universităţii merită mult mai mult“.

CraiovaPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite