Craiova: Înfrângeri fără drept de apel pentru baschetbalişti

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Baschetbaliştii Craiovei nu fac faţă momentan primei ligi
Baschetbaliştii Craiovei nu fac faţă momentan primei ligi

Grupările de baschet din Cetatea Banilor au confirmat că nu aveau şanse în faţa adversarelor de aseară. Băieţii au pierdut la 20 de puncte diferenţă (79-59), iar fetele au avut un deficit de 30 de puncte faţă de campioana MCM Târgovişte.

Deşi au evoluat pe teren propriu, sportivii pregătiţi de Paul Nicolae au fost dominaţi categoric de oaspeţi. Componenţii de la BC Mureşul Târgu Mureş au câştigat toate sferturile: 19-15, 18-9; 17-15, 25-20. „Ştiam că o să fie un meci dificil. Am avut probleme de atitudine cu Bassett. Am discutat cu el vizavi de atitudinea lui de la antrenamente şi din meciuri, unde noi am constatat că joacă numai pentru el, şi am luat unele măsuri pecuniare. Zilele trecute a venit şi ne-a promis că se va schimba. Avem mare nevoie de o victorie până la finalul campionatului regular, cel puţin una“, a precizat Marius Udrică, secretar SCM Craiova.

În schimb, fetele lui Liviu Manea au avut o evoluţie apreciată la Târgovişte, chiar dacă scorul a fost dur: 88-58 (20-13, 22-16; 18-18, 28-11). „A fost un meci reuşit de noi, în compania formaţiei campioane. În primele trei sferturi am evoluat cu echipa de bază şi am jucat în multe momente de la egal la egal cu adversarele noastre. În ultima parte am introdus şi junioarele, am folosit tot lotul pentru a le da încredere şi pentru a pregăti întrega echipă pentru partida viitoare“, a afirmat antrenorul Liviu Manea.

Craiova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite