Craiova: Hruşcă îi colindă pe olteni, la filarmonică

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Ştefan Hruşcă îi va încânta în această seară pe craioveni
Ştefan Hruşcă îi va încânta în această seară pe craioveni

Maramureşeanul  a lăsat Canada pentru a mângâia cu muzica lui sufletele românilor, într-un turneu început la finele lunii trecute.

Recitalul de colinde este cel care închide seria celor peste 40 de concerte câte a susţinut din noiembrie încoace, prin toate colţurile ţării. Prezenţa lui Ştefan Hruşcă la Craiova aduce multă bucurie tuturor celor care nu-şi pot imagina Sărbătorile de iarnă fără graiul şi cântecul lui Hruşcă. Marian Nedelcu, strungar de profesie, crede că este foarte bine pentru tineri că îl pot asculta pe maestrul colindelor româneşti. „Din păcate, cei ca mine, trecuţi de o anumită vârstă, nu se mai pot bucura de o ieşire la un spectacol, din cauza grijilor din fiecare zi“, mai spune Nedelcu. Pentru Daniela Tănase nu trece niciun an fără muzica folkistului. Tânăra mărturiseşte că „nu e Crăciun şi An Nou, dacă nu ai în casă şi minunatele colinde ale lui Ştefan Hruşcă“.


Seară magică

„Linu-i lin“, „Trei păstori“ sau „Florile dalbe“ se vor face auzite pe scena Filarmonicii Oltenia, de la ora 19.00, în recitalul ce va dura mai bine de o oră. Bilete, al căror cost este 60 lei, pot achiziţiona până la ora începerii concertului, de la agenţia instituţiei muzicale. Artistul poposeşte la Craiova după recitalurile de la Braşov şi din Timişoara, oraş în care a urcat pe scena Filarmonicii Banatul.

Craiova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite