Craiova: Găman: „CFR Cluj nu merită să fie campioană“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Valerică Găman (dreapta) este un jucător de bază al Craiovei
Valerică Găman (dreapta) este un jucător de bază al Craiovei

După meciul pierdut cu CFR Cluj, mai mulţi alb-albaştri au fost de părere că gruparea ardeleană nu merită să fie campioană la cum a evoluat cu Universitatea Craiova.

Jucătorii Ştiinţei cred însă că ieşirile închizătorilor Bărboianu şi Dilevski, ambii accidentaţi, s-au resimţit în jocul echipei. „Se pare că suntem blestemaţi, de fiecare dată pierdem în ultimul minut. Probabil ne-au costat şi schimbările, s-au simţit ieşirile lui Bărboianu şi Spase Dilevski, dar asta e, nu avem ce să facem. O dată cu schimbările celor doi jocul nostru s-a rupt, iar la CFR au intrat jucători mult mai experimentaţi, dar asta nu e o scuză“, a spus Valerică Găman.

Şanse mai sunt, avem încă două meciuri, putem juca de la egal la egal cu oricine, cum a făcut şi cu CFR care, probabil, va fi campioană. Sperăm până în ultimul moment, plus că mai au de jucat şi celelalte echipe care sunt sub noi în clasament. La 2-0 nu mai credeam că putem să pierdem, mai ales că a fost eliminat şi un fundaş al lor, ne gândeam cel puţin la un egal. CFR nu merită să fie campioană, Unirea Urziceni are echipă mai bună“, a mai spus Găman.

Craiova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite