Craiova: Doljenii au ignorat ploaia pentru a achiziţiona romanul „Vulcanul de aur“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Al 12-lea volum din colecţia „Jules Verne“ poate fi cumpărat astăzi, la preţul de 10,99 lei, de la chioşcurile de ziare, dar şi de la Librăria Adevărul situată în Craiova.

Ploaia nu i-a împiedicat pe olteni să cumpere noul volum de Jules Verne. Cititori din întreaga zonă a Olteniei s-au dus la chioşcuri pentru a face rost de romanul „Vulcanul de aur“, iar cei din Craiova au avut ocazia să achiziţioneze volumul al 12-lea, de la Librăria Adevărul, situată pe strada Împăratul Traian, nr. 9.

De dimineaţă au cumpărat cartea în special persoanele care au în bibliotecă toată colecţia de până acum scrisă de Jules Verne. Nelu Nicoliţă, muncitor, a cumpărat cărţi şi pentru superiorii lui. „Nu am ratat niciun volum din colecţia Jules Verne. În fiecare miercuri iau cărţi pentru directorul şi pentru şeful meu. Până acum am mai luat DVD-urile cu Tom şi Jerry şi anumite volume din colecţia de cărţi verzi“, a declarat în această dimineaţă, Nelu Nicoliţă.

Şi Denisa Farago este o cititoare fidelă a publicaţiilor din Biblioteca Adevărul. „O să fac tot posibilul să am întreaga colecţie de ghiduri turistice şi cea a lui Jules Verne. Sunt cărţi care mă interesează şi sunt prezentate într-o formă deosebită“, a afirmat Denisa Farago, comerciant.


Oltenii au dovedit că nu le-a dispărut dorinţa de lectură şi fac tot posibilul să achiziţioneze cele mai interesante publicaţii. Imediat după sărbătorile pascale, pe 7 aprilie va apărea romanul „O călătorie spre central pământului“, la acelaşi preţ, 10,99 lei.

Craiova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite