Craiova: Aventurile lui Rahan continuă cu povestea „Animalul vorbitor“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Istorioara cu numărul 14, descrisă în imagini pline de viaţă, vorbeşte despre „un erou ca nimeni altul“, într-o lume plină de capcane şi pericole.

Rahan i-a cucerit pe copii şi pe adulţi deopotrivă. Loredana Mazilu îşi face timp în fiecare zi de marţi să ajungă la chioşcurile de ziare sau în Librăria Adevărul pentru a completa colecţia „Rahan“, pentru fiica sa Teodora. Din spusele mamei, fetiţa de 14 ani este mereu curioasă să afle cum reuşeşte Rahan să transforme frica în curaj, iar întâmplările periculoase în peripeţii spectaculoase.

„Până şi mie îmi place să urmăresc firul unei aventuri în care este implicat Rahan, dar copiilor. Cu atât mai mult ei adoră să descopere eroi puternici, pe care nimic şi nimeni nu îi doboară, ieşind învingători din orice situaţie critică. Ai senzaţia că priveşti un film, pentru că povestea este dinamică“, mărturiseşte tânăra mamă.

În această dimineaţă, craiovenii au putut găsi numărul 14 al revistei, distribuit împreună cu ziarul Adevărul, la preţul de 7,95 lei. O comparaţie cu un alt personaj celebru, Tarzan, scoate în evidenţă particularităţile lui Rahan, descris asemenea unui „erou ca nimeni altul“.    

„Rahan te trimite în Safari“

Cititorii revistei au primit astăzi abţibildul cu numărul 14, ce completează colecţia care sporeşteşte şansele de a porni într-o aventură africană. Săptămână viitoare, pe 7 septembrie, oltenii vor afla „Spaima lui Rahan“.

Craiova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite