Craiova: Aventurile eroului Rahan, prilej de întoarcere în timp

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Cititorii au venit, ca în fi ecare marţi, în librăria Adevărul din Craiova pentru a cumpăra noul număr al revistei „Rahan“, intitulat „Patru-Picioare“.

Numarul 18 al revistei de benzi desenate „Rahan“ distribuit astăzi cu ziarul „Adevărul“, la preţul de 7,95 de lei, cuprinde patru aventuri ale eroului cu păr de foc: „Patru-Picioare“ - episod ce se desfăşoară pe 12 pagini; „Demonul cu trei coarne“ - 10 pagini; „Moarte lui Manta!“ - 20 de pagini şi „Oamenii cu picioare grele“, aventură povestită în 20 de pagini.

În plus, copiii se pot bucura şi de această dată de pagina de joc interactiv. Colecţionarii revistei Rahan vor primi abţibildul cu numărul 18 pentru concursul „Rahan te trimite în safari“. Cititorii pot expedia cele 26 de taloane inserate în primele 26 de numere ale publicaţiei, într-un plic timbrat, la OP 33, CP 80. Ion Galopanţa, de 53 de ani, cumpără în f iecare marţi, din librăria de pe strada Împăratul Traian, nr. 9, revista Rahan distribuită cu ziarul „Adevărul“.

„Sunt produse de calitate“

Olteanul citea în urmă cu 25 de ani aventurile lui Rahan. „Sunt interesante benzile desenate cu Rahan. Îmi aduc aminte de perioada tinereţii. Le citeam înainte de 1989 cu mare plăcere“, susţine bărbatul de profesie inginer. Pe lângă revistele de benzi desenate, craioveanul şi-a completat colecţia „Ghiduri National Geographic“ iar acum achiziţionează DVD-urile cu Stan şi Bran. „Sunt produse de calitate care merită toţi banii“, spune Ion Galopanţa.

Craiova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite