Cel mai mare producător de biscuiţi din Europa deschide o fabrică la Craiova. Compania a solicitat un împrumut la bancă pentru finanţarea investiţiei

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Reprezentanţii companiei ETI din Turcia vor să obţină un împrumut pe termen lung de la Banca Europeană pentru Reconstrucţie şi Dezvoltare. Banii vor fi folosiţi pentru finaţarea fabricii de biscuiţi din Craiova.

Fabrica de bicuiţi va fi construită la Craiova şi se va întinde pe o suprafaţă de aproximativ opt hectare de teren. Compania turcă ETI GIDA SANAYI ve TICARET A.Ş a anunţat că va crea peste 300 de locuri de muncă în Bănie. Valoarea investiţiei se ridică la suma de 39 de milioane de euro.

Solicitarea va fi analizată

Compania turcă ETI GIDA SANAYI ve TICARET A.Ş vrea să obţină un împrumut de la Banca Europeană pentru Reconstrucţie şi Dezvoltare. Cererea va fi analizată pe data de 11 noiembrie.

Fabrica din Turcia este una dintre cele mai mari producătoare de biscuiţi din Europa. Compania turcă ETI GIDA SANAYI ve TICARET A.Ş şi-a început activitatea în anul 1962, fiind o firmă de familie a cărei activitate a pornit de la 20 de angajaţi şi a ajuns la 5.000 de locuri de muncă în prezent. Firma îşi exportă la ora actuală produsele în 60 de ţări ale lumii. Valoarea investiţiei de la Craiova se ridică la 30 de milioane de euro.
 

Craiova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite